MIJN FILOSOFIE

Iedereen heeft recht om te wonen in een omgeving die je tot rust brengt, waar je de stress van de dag van je kan afwerpen, waar je hartslag vermindert, je hoofd leeg wordt.

Natuurlijke vormen, kleuren, texturen, sensaties, geluiden dragen hiertoe bij, omdat wij als mens oorspronkelijk niet leefden in een wereld vol gebouwen, waar we amper nog natuur zien, maar in een natuurlijke omgeving. 

Dat is de reden waarom ons brein meer ontspant in de natuur.
In de bedrijfswereld  en de gezondheidszorg heeft men ondertussen de voordelen leren kennen van wat natuur met ons doet, zowel op mentaal als op fysiek vlak. 

Omdat deze natuur zo kostbaar is, gebruik ik in mijn ontwerpen zoveel mogelijk duurzame, ecologische materialen. Daarnaast ben ik een voorstander van het (her)gebruik van je eigen meubels, waar het kan. 

Spaarzaam voor jou en goed voor de natuur.  

Ik vertrek bij mijn ontwerpen en mijn inspiratiesessie steeds van wie jij bent, met wie je je woning deelt en vooral welke noden elk voor zich heeft om tot rust en ontspanning te komen. 

Pas daarna komen kleuren en meubels, ik zorg ervoor dat elk lid van jouw gezin zijn plekje heeft en er tevens ruimte is om samen te zijn, te verbinden met elkaar. 


Want dat maakt van je huis een thuis, dat maakt dat wanneer ik de deur achter mij dicht trek, jij zegt : 'Ja, hier voel ik mij helemaal thuis'.

Een huis dat jou en de persoonlijkheid van jouw gezin weerspiegelt, daar gaan we voor.  Kan jij je hier helemaal in vinden? Druk dan op de onderstaande knop voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

'Nature never goes

out of style' 

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Nooit gedacht dat iemand zo snel onze stijl en onze hoeveelheid aan ideeën kan oppikken en vertalen in een prachtig ontwerp.

Waar we zelf nog twijfelden, kregen we een mooi voorstel voor de inrichting van onze zolder.

Een echte aanrader"


- C.M.- Haacht

"Cristin voelt je woning en jouw wensen helemaal aan : met enkele tips ziet je living er al helemaal anders uit, het verslag dat je ontvangt omvat alle tips en mogelijkheden die ze besproken heeft. Haar openheid en de mogelijkheden die ze ziet in een ruimte geven je instant goesting om erin te vliegen en je woning onder handen te nemen. Als nadien bezoek tegen je zegt : 'amai, het is hier zoveel rustgevender en zoveel fijner' dan weet je dat Cristin haar advies goud waard is!"


- H.V.- Zoutleeuw

"Cristin voelt snel aan wat je wensen zijn, welke stijl je leuk vindt en waar je naartoe wil. Ze zorgt er voor dat je (soms slechts met enkele details) een heel ander gevoel kan creëren in je huis, zodat het echt een thuis wordt.

Wij zijn heel blij met alle tips en haar hulp. Dankzij haar klopt het plaatje nu!"

- B.J.- Heist Op Den Berg

WIE BEN IK

Hallo, ik ben Cristin, echtgenote, mama en interieurontwerpster met een passie voor natuur.  

Met zelf twee verbouwingen achter de rug, weet ik alles over hoe stresserend het inrichten van een woning kan zijn. 

De hoeveelheid aan keuze maakt het niet gemakkelijk: meubels, vloeren, stijl, kleuren, raambekleding, kraanwerk, deurbeslag, tegels, ... om er maar enkele te noemen.  En bij dit alles komt nog eens tijd en budget. 

Maar hoe fijn zou het zijn, dat je bij al deze keuzes bijgestaan wordt met praktisch advies. Een advies waarin de eerste selectie al voor jou gemaakt wordt, een selectie waarvan je weet dat het helemaal klopt en jouw persoonlijkheid en levenstijl typeert. 

Door mijn passie voor het helende van de natuur, duurzaamheid en door mijn kennis van feng shui, kwam ik al snel bij biofiel design uit. Een uitgangspunt dat in  kleine of grotere mate in jouw woning geïntegreerd kan worden. 

Jij geeft je wensen aan, ik realiseer ze in een mooi ontwerp dat jij op eigen tempo en naar eigen budget kan verder uitwerken. 

Want dat is mijn passie, zorgen dat wanneer ik de deur dicht trek, jij kan zeggen 

'ja, dit is ons huis, hier komen wij tot rust'.