Aanbod en prijzen

Niet elke woning vraagt hetzelfde advies, niet elke woning is even groot, jouw vraag is persoonlijk en op jouw situatie gericht, dat is de reden waarom ik er bewust voor kies om voor het advies op maat en voor de praktische hulp een prijs op maat te hanteren. 

Een eerste, vrijblijvend tefefonisch of videogesprek wordt u aangeboden* om uw situatie te verkennen en zodoende een correcte prijs te kunnen hanteren.  Wenst u de situatie bij u thuis te bespreken dan wordt er een voorrijkost van 100 euro gerekend. 


Vastgoed styling 450 euro/woning*


Bij de verkoop of verhuur van een woning wil je dat de koper zichzelf  onmiddellijk  in jouw  woning zien wonen.  Liefde op het eerste zicht, zeg maar. 
Vastgoedstyling zorgt ervoor dat er met een frisse blik naar de woning gekeken wordt, dat de sterke punten extra in de verf worden gezet en dat de toekomstige eigenaar niet wordt afgeleid door hoe u er nu leeft.
Een neutrale styling en een duidelijke functie van ruimtes draagt hier zeker toe bij.


Werking:

 • Na het doorlopen van de woning, met per ruimte een doorgedreven advies voor styling, aankleding en te verbeteren punten, ontvangt u per ruimte een verslag met daarin de nodige aanpassingen die gedaan kunnen worden.
 • Indien je de aanpassingen niet zelf kan doen, kan dit in regie door mij uitgevoerd worden. (Prijs op aanvraag)* Prijs gebaseerd op een woning met hal, woon-en eetkamer, keuken, badkamer, bureau en twee slaapkamers.Inspiratie sessie vanaf 250 euro/ ruimte


Bij een inspiratiesessie speel ik in op een door jou specifieke interieurvraag. vb. hoe meer licht  brengen, hoe zorgen voor meer opbergruimte in de kinderkamer? Hoe de ideale badkamer samenstellen qua functie en stijl? 


Werking:

 • Een huisbezoek van +/- 2 uur
 • Overleg met wat jij verwacht van de ruimte
 • Uitgebreide tips & tricks voor oplossing van uw woonprobleem
 • Kort kleuradvies
 • Na ons gesprek ontvangt u een overzicht van het gegeven advies


Voor wie?

 Je wenst een professioneel advies voor een (terugkerend) probleem in je woning waar je tegenaan blijft lopen? Je hebt zelf al alles geprobeerd, maar het blijft niet goed voelen? 

Jij wil een frisse blik op je interieur en hoe je dit best kan aanpakken, zonder hoge kosten of al je meubels te moeten vervangen. Na de sessie steek je zelf de handen uit de mouwen.

Advies op maat  prijs op maat


Bij een advies op maat, bepaal jij als klant zelf op welk vlak je begeleiding wenst bij je renovatie, nieuwbouwproject of herinrichting. 

Er wordt steeds gestart met een verkenningsfase. In deze fase stemmen we jouw  woonwensen af en kijken we welke meubels je wenst te behouden. Afhankelijk van jouw noden kunnen we werken rond indeling, stijl en sfeer, meubelkeuze en verlichting en/of decoratie. 


Werking:

 • Verkenningsfase, waarbij analyse komt van de ruimte, opmeting en afstemmen van budget en planning. 
 • Vervolgens bespreken we wat jij nodig hebt, je stijl, 
 • Je ontvangt na bespreking max. 3 voorstellen van ontwerp. 
 • Deze voorstellen worden met jou doorgenomen en kunnen nog gewijzigd worden. 
 • Na de wijzigingen aangebracht te hebben, overlopen we deze nogmaals.
 • Ditmaal breng ik stalen mee en toon ik hoe het geheel er uit kan zien via een fotorealistische voorstellen en met stalen die ik meebreng. 
 • Jij ontvangt een boek met het ontwerp en de besproken veranderingen. Eventueel aangevuld met voorstellen voor aankoop meubels, verlichting, behang, ... .


Voor wie?

Jij wil vooral een professionele begeleiding in het gedetailleerd uitwerken van je project. 

Je hebt zelf niet de tijd of zin om op zoek te gaan naar geschikte interieuritems, maar vindt het wel aangenaam als je enkele goedpassende keuzes voorgelegd krijgt. Je wil het deze keer goed aanpakken in zijn geheel? Dan is deze formule voor jou!Advies online 300 euro/ruimte


Bij een online advies, stuur jij mij foto's en afmetingen van je ruimte en meubels. Daarnaast geef je weer welke functie en sfeer je in de ruimte wil bekomen. Je krijgt na een 14-tal dagen twee voorstellen van indeling in je mailbox, samen met voorstellen van meubels, gebaseerd op jouw wensen. 


Werking:

 • Je stuurt foto's en afmetingen van de aan te pakken ruimte.
 • Je geeft meteen ook je woonwensen voor die ruimte door. 
 • Na betaling ontvang je twee uitgewerkte voorstellen voor deze ruimte, een werkverloopplan en een aankooplijst. 


Voor wie?

Je hebt een ruimte die je wil aanpakken en wil dit snel en professioneel doen. Je wil vooral een aantrekkelijke, functionele en ordelijke ruimte, zodat je zelf de tijd hebt om je op andere zaken te concentreren. Een plekje zoeken in je agenda is moeilijk?  Het kan dus ook op deze manier. 

HELP ! Prijs op maat


Je wil wel starten met een nieuwe inrichting, maar je ziet er tegen op om offertes aan te vragen en te vergelijken?

Of ziet op tegen het opruimen van de ruimte die heringericht moet worden? 

Je wil het niet alleen doen, maar ook niet helemaal uitbesteden? 

Je weet niet waar je de tijd moet vinden om alle winkels af te lopen voor het zoeken van dat meubel, dat behang,...   Dan is HELP misschien wel iets voor jou. 


Werking:

 • Neem je telefoon en bel me 0486/89.55.24 of mail me info@cloud9interiordesign. be
 • Stel je vraag en stuur een foto van de situatie waar je hulpvraag over gaat
 • Ik neem contact met je op om een voorstel te doen, om je te komen helpen, wanneer het jouw past en wat jij nodig hebt.


Voor wie?

Je wil je interieur wel aanpakken, maar ziet er tegen op om alleen te starten of dit alleen te doen. Je hebt de tijd niet of de expertise niet om al het papierwerk door te nemen. 

Of misschien wil je gewoon iemand die even mee plant en je vorderingen opvolgt. 

Enkele voorbeelden van mogelijke hulpvragen: opruimen van de te in te richten ruimte, wegvoeren van materiaal dat je niet meer nodig hebt, offertes aanvragen, offertes vergelijken, zoeken naar de juiste meubels, ... 

Stel je een moment in de natuur voor : een bos, een waterval, een strand, een berg,... Voel de rust die je hier ervaart, met al je zintuigen, de geluiden van de natuur,  het gevoel van de wind op je huid, de geuren van het bos of de zee...


Je verbinding met de omgeving waarin je leeft, zorgt voor 1/3 voor je algemene rust. 

Door natuurlijke elementen in je woon - of werkruimte te integreren, verbeter je je levenskwaliteit meer dan je voor mogelijk houdt. 


Mijn missie is om  de kwaliteit van leefruimtes te verbeteren, zodat jij de fantastische effecten op je humeur en mentale gezondheid kan ervaren. 

Dat is wat holistisch, biofiel design doet.

Dat is wat we voor u doen.